Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

  • 2019 — Commercial Interiors Awards

KALOGIROU FLAG STORE KIFISSIA

Το  ιστορικό κατάστημα ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ στην Κηφισιά που ανακαινίστηκε πρόσφατα   προσφέρει μία μοναδική shopping εμπειρία στον επισκέπτη.

Η ανακαίνιση προσπάθησε να δημιουργήσει μια αίσθηση πολυτέλειας και εντυπωσιασμού  καθώς βασίζεται στο παιχνίδισμα με το χρώμα και το φως .

Η εταιρεία μας σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική κατασκευή δημιούργησε τρίγωνα από χρωματιστούς καθρέπτες σε διάφορα σχήματα και μεγέθη φτιάχνοντας μια σύνθεση στο ταβάνι του χώρου. Στην σκάλα και τον όροφο τοποθετήθηκε ροζ υαλοπίνακας ασφαλείας.

Το τριγωνικό μοτίβο πρωταγωνιστεί στον ανανεωμένο χώρο, είτε πρόκειται για το display των προϊόντων, είτε για τους εκπληκτικούς τριγωνικούς καθρέφτες στο ταβάνι σε διάφορα χρώματα Rose Gold ,Bronze ,Grey που φαντάζουν σαν  ακαθόριστο  αστέρι και  αναβαθμίζουν τη shopping εμπειρία αντανακλώντας τα premium προϊόντα μεγάλων οίκων σαν ένα καλειδοσκοπικό όνειρο για τον επισκέπτη.

Το θερμό φως που τώρα κυριαρχεί στον κεντρικό ισόγειο χώρο ντυμένο με το διαχρονικό συνδυασμό μπεζ – γαλάζιο,  υπερτονίζεται από τα ροζ κρύσταλλα που τοποθετήθηκαν από την Machos Group στην σκάλα θυμίζοντας γκαλερί τέχνης. Το ροζ τζάμι που διατρέχει τη σκάλα έως τον πρώτο όροφο παίζει έξυπνα με την αντανάκλαση του ροζ του τοίχου πάνω του δημιουργώντας ένα φωτεινό και αναπάντεχο αποτέλεσμα.

Το κατάστημα που βρίσκεται στο κομβικό σημείο του κέντρου της Κηφισιάς αποτελεί πλέον ορόσημο για την περιοχή σύμφωνα με το Madame Figaro και  το HarpersΒazaar

  • Location

    Κηφισιά

  • Architects

    Ν.YFANTIS