Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

 • 2019 — Commercial Interiors Awards

KAIZER CAMPUS

Στις  νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Kaizen Campus στο Μαρούσι  δημιουργήθηκαν τα γραφεία της κορυφαίας Game Tech στο κτίριο-ορόσημο Kaizen Gaming.

Το Kaizen Campus δημιουργήθηκε με τις βασικές αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού και έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο WELL,το οποίο αφορά την προώθηση ευεξίας και υγείας του ανθρώπου στο χώρο εργασίας. Είναι από τα λίγα κτίρια με πιστοποίηση         LEED GOLD( Leadership in Energy and Environmental Design), το παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης αειφόρων κτιρίων .

Στο κτίριο αυτό η Machos Group κατασκεύασε την κεντρική είσοδο των γραφείων . Πρόκειται ουσιαστικά για μια κατασκευή από χάλυβα και γυαλί που περιελάμβανε και μια αυτόματη πόρτα .

Η κατασκευή αφορούσε τον σχηματισμό και την αποτύπωση  του χώρου εισόδου. Είχε ευθεία και καμπύλα τμήματα που ακολουθούν τα στοιχεία του κτιρίου και οροφή με υαλοπίνακες που ακολουθούσε  επίσης το σχήμα της κατασκευής. Τοποθετήθηκαν μεγάλοι πλαϊνοί κουρμπαριστοί υαλοπίνακες ασφαλείας  στα καμπύλα χαλύβδινα τμήματα στήριξης και μια πόρτα δίφυλλη αυτόματη με πλαίσιο αλουμινίου λεπτής διατομής. Όλοι οι υαλοπίνακες ήταν υπερδιάφανοι ακόμα και στο στέγαστρο της κατασκευής ώστε να είναι ανεπηρέαστη η οπτική επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο .

 • Location

  Μαρούσι, Αθήνα

 • Eπενδυτης

  Prodea Investments

 • Γενικός εργολάβος αποπεράτωσης

  Μπαλλιαν

 • Τεχνική Ανάπτυξη έργου

  Dimand A.E.

 • Interior design

  USP

 • Ενεργειακή πιστοποίηση

  LEED Gold 2023

KAIZEN CAMPUS, DIMAND, 04OCT2023