Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

  • 2019 — Commercial Interiors Awards

RIA MAR VILLA, MYKONOS

Το αρχιτεκτονικό όραμα πίσω από το σχεδιασμό αυτών των ιδιωτικών σουιτών, που βρίσκονται στον κόλπο Χουλάκια της Μυκόνου, διαμορφώθηκε ανταποκρινόμενοι σε δύο βασικούς στόχους: Να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διπλό ύψος του χώρου και να πλαισιώσει την εξαιρετική θέα ενώ συνάδει με τοπική αισθητική και περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκαν κουφώματα λεπτής διατομής με ενεργειακούς υαλοπίνακες  αυξημένης απόδοσης που παρέχουν μόνωση και ασφάλεια .

 

The architectural vision behind the design of these private suites, located at Choulakia bay in Mykonos, was shaped by responding to two main objectives: To exploit in the best possible way the double height of the space and to frame the exquisite views while being coherent with local aesthetics and surroundings.

For this reason ,minimal frames were installed with energy efficient glass that provide insulation and security.

  • Location

    MYKONOS

  • Principal Architect

    Dimitri Tsigos-Omniview