Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

  • 2019 — Commercial Interiors Awards

ZELUS ATHENS

ZELUS  ATHENS

To γνωστό Bar στη περιοχή του Κολωνακίου άνοιξε τις πόρτες του αρχές του 2023.

Η εταιρεία μας στην κατασκευή  του χώρου αυτού  κατασκεύασε και επιμελήθηκε διάφορα τμήματα του α .

ΠΥΡΑΝΤΟΧΟ ΚΟΥΦΩΜΑ EI 60

Αρχικά τοποθετηθήκαν πυράντοχες πόρτες και κουφώματα κατηγορίας ΕΙ 60 REYNAERS  στην είσοδο του εστιατορίου και στην είσοδο του κεντρικού χώρου του bar.

BATHROOMS

Δημιουργήθηκαν ειδικές κατασκευές από τους τεχνικούς μας με μέταλλο καθρέπτη και φως που τοποθετήθηκαν στα μπάνια του Bar  έτσι ώστε να  φαντάζουν σαν να αιωρούνται στο χώρο.

ΣΚΑΛΑ

Κατασκευάστηκε ειδικό τμήμα στο πλαϊνό της σκάλας προς το υπόγειο αποτελούμενο από  πλαίσιο μεταλλικό ,πόρτες και διάφανο γυαλί που εξυπηρετεί τα event και μπορεί να φωτιστεί ή διακοσμηθεί ανάλογα τη θεματολογία , πάνω από οποίο τοποθετήθηκε η τεράστια οθόνη του Bar.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ BAR

Στο κεντρικό bar του χώρου τοποθετήθηκαν περιμετρικά υαλοπίνακες  ασφαλείας ριγέ που σε συνάρτηση με το φως δημιουργούν διαρκώς πρόκληση στον επισκέπτη καθώς δίνουν την εντύπωση της διαρκής εναλλαγής χρωμάτων . Η απαιτητική αυτή κατασκευή διαθέτει ευθεία τμήματα και κουρμπαριστά και κάνει την κατασκευή να ξεπροβάλλει δυναμικά στον χώρο και να τον οριοθετεί.

  • Location

    Athens Kolonaki

  • Architects

    Bobotis + Bobotis