Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

  • 2019 — Commercial Interiors Awards

Southbridge Advisors Office (AIFM) στο Hilton.

Η επενδυτική εταιρία Southbridge Advisors, θέλησε να στεγάσει τα νέα της γραφεία 350 τμ.στον όροφο ενός  κτιρίου της δεκαετίας του ’20, επί της Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Χίλτον.

​Η πλήρης ανακαίνιση συνδύασε τα υπάρχοντα αστικά στοιχεία του κτιρίου με μοντέρνες κομψές  πινελιές

Οι πόρτες από γυαλί με το λεπτό προφίλ που οδηγούν στα γραφεία και στους υπόλοιπους χώρους  αναδεικνύουν τη διαχρονική κι εκλεπτυσμένη αισθητική που διέπει τον συγκεκριμένο χώρο , δίνοντας μια αίσθηση κομψότητας και ανανέωσης δημιουργώντας ένα ευχάριστο και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας.

Ο εντυπωσιακός open space χώρος γραφείων που δεσπόζει στην αίθουσα του μεγάλου γραφείου δίνει φωτεινότητα και φρεσκάδα στο χώρο  και την απαιτούμενη ιδιωτικότητα στον χρήστη. Η reception ντύθηκε με καθρέπτη και δεσπόζει μόλις ανοίγει η πόρτα.

Στα μπάνια και τα γραφεία οι πόρτες έχουν διαφορετικό χρώμα από την κάθε πλευρά ώστε τίποτα να μην διαταράσσει την αρμονία του χώρου. Έτσι στην αίθουσα συνεδριάσεων δεσπόζει το χρυσό και ασημένιο, στα μπάνια το λευκό μαύρο και αλλού το silver αφήνοντας στον επισκέπτη μια χαλαρή αίσθηση.

  • Location

    KOLONAKI ATHENS

  • Αρχιτεκτονική μελέτη / Interior Design:

    Πέννυ Μπατάλια