Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

  • 2019 — Commercial Interiors Awards

KIPSELI APPARTMENT

Αναμόρφωση και ανακαίνιση παλαιού κλασικού αστικού Αθηναϊκού  διαμερίσματος δεκαετίας ’70 στην Κυψέλη .

Στο διαμέρισμα  του τελευταίου ορόφου αναμορφώθηκαν οι χώροι εντελώς και διατηρήθηκαν βασικά στοιχεία  αρχιτεκτονικής .

Δημιουργήθηκε ένα επιπλέον δωμάτιο με χαλύβδινο συρόμενο κούφωμα με ριγέ γυαλί για φωτεινότητα και αδιαφάνεια το οποίο θα μπορεί να παραμένει  ανοιχτό και να κλείνει όταν απαιτείται ιδιωτικότητα.

Διατηρήθηκαν και ανανεώθηκαν τα μικρά παράθυρα της κουζίνας που προσφέρουν φως στο επιπλέον δωμάτιο και διατηρούν το ύφος της κατοικίας και τα παράθυρα των κοινόχρηστων χώρων.

Μεγάλοι καθρέπτες και ντουζιέρες στα μπάνια ανανεώνουν τον αστικό χαρακτήρα της κατοικίας και εισάγουν σύγχρονα στοιχεία .

Remodeling and renovation of an old classic urban Athenian apartment of the 70s in Kypseli.

In the top floor apartment, the spaces were completely remodeled and basic architectural elements were preserved.

An additional room was created with a sliding steel frame with striped glass for brightness and opacity that can be opened and closed when privacy is required.

The small windows in the kitchen that provide light to the additional room and maintain the style of the residence and the windows in the common areas were preserved and renewed.

Large mirrors and showers in the bathrooms renew the urban character of the residence and introduce modern elements.

  • Location

    ΚΥΨΕΛΗ ΑΘΗΝΑ