Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

  • 2019 — Commercial Interiors Awards

SANS RIVAL ATHENS

Το Sans Rival είναι ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, καθώς εγκαινιάστηκε τη δεκαετία του 1920 και λειτουργούσε ως ξενοδοχείο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990, όπου και εγκαταλείφθηκε. Η αναβίωση του ως ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών έφερε πολλές προκλήσεις, τόσο λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του κτιρίου όσο και λόγω της συμβολικής του αξίας για το κέντρο της Αθήνας.

Κατασκευάστηκε το mock up δωμάτιο στο  αναπαλαιωμένο ξενοδοχείο

Πρόκειται για μια σύνθετη μεταλλική κατασκευή που αφορούσε τη  ντουζιέρα και καθρέπτη  , καθώς και χωρίσματα και διαχωριστικά του χώρου

Με Ral επιλογής στις μεταλλικές κατασκευές ώστε να ταιριάζει χρωματικά στο χώρο.


Sans Rival is one of the oldest hotels in the center of Athens, as it was inaugurated in the 1920s and operated as a hotel until the mid-1990s, when it was abandoned. Its revival as a high standard hotel brought plenty of challenges, both due to the building’s special architecture and due to its symbolic value for the center of Athens.

The mock up room was built in the renovated hotel

It is a complex metal construction that involved the shower and mirror, as well as partitions and dividers of the space

With Ral  colour of choice in metal constructions so that it

matches the color of the space.

  • Location

    Athens

  • Architect

    USP