Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

  • 2019 — Commercial Interiors Awards

EXARCHIA ATHENS

Ένα διαμέρισμα του 1930 στην Αθήνα μεταμορφώθηκε σε μια σύγχρονη κατοικία .
Το διαμέρισμα αποπνέει ηρεμία και τα μεταλλικά παράθυρα που κατασκευάσαμε στην κουζίνα με το γυαλί και τα εντυπωσιακά ράουλα  δίνουν μια αίσθηση βιομηχανική και ταυτόχρονα βοηθούν την απρόσκοπτη σύνδεση με το σαλόνι.
Καθρέπτες ,ντουζιέρες και ράφια και γυάλινα στοιχεία συμπληρώνουν την μινιμαλιστική εικόνα  και ενισχύουν  την κομψή αισθητική του χώρου.

A 1930’s apartment in Athens was transformed into a modern residence.
The apartment exudes tranquility and the metal sliding windows system we made in the kitchen with metal and glass and impressive handls give an industrial feel and at the same time help the seamless connection with the living room.
Mirrors, showers , shelves and glass elements complete the minimalist image and enhance the elegant aesthetics of the space.
  • Location

    Exarchia Athens

  • Architect

    Penny Batalia