Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

  • 2019 — Commercial Interiors Awards

EVRIPIDIS HOTEL

Το ξενοδοχείο «Ευριπίδης» βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και στεγάζεται σε ένα κτήριο της δεκαετίας του 1970 με αναφορές στη νεωτεριστική εποχή.

Το γυάλινο χώρισμα στον τελευταίο και ηλιόλουστο όροφο αφήνει το φυσικό φως να το πλημμυρίσει το χώρο , διατηρώντας παράλληλα την ιδιωτικότητα. Το Ριγέ γυαλί παρέχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο σχεδίασης, βοηθώντας τους αρχιτέκτονες  να δημιουργήσουν δυναμικά σχέδια για εσωτερική διακόσμηση ή έργα υαλοπινάκων.

Λόγω της εξαιρετικά υψηλής ουδετερότητας και της διαφάνειας του χρώματος, είναι ιδανικό για δημιουργία φωτεινών και ιδιωτικών χώρων, με τεράστιο δημιουργικό πεδίο.

Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκε στην πόρτα εισόδου και στο διαχωριστικό του κεντρικού τομέα με το μπάνιο προσδίδοντας σύγχρονη αισθητική .

Η όλη σύνθεση του χώρου αντικατοπτρίζει το αστικό περιβάλλον, το σχήμα που διαμορφώνει τη σημερινή αισθητική της σύγχρονης Αθήνας.

  • Location

    Athens

  • Website
  • Architects

    FLUO