Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

  • 2019 — Commercial Interiors Awards

The Architect Show 8-9 Δεκεμβρίου 2022

 

 

The Architect Show 8-9 Δεκεμβρίου 2022
Η εταιρεία μας συμμετείχε και φέτος ως εκθέτης στο The Architect Show στο Metropolitan Expo.
Παρουσιάστηκαν νέες προτάσεις και υλικά και συνομιλήσαμε μαζί σας για τις νέες τάσεις στο γυαλί και το κούφωμα καθώς και τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο .
H εταιρεία μας συμμετείχε ο χορηγός στο event Waste not Want not που επιμελήθηκαν ο john Veikos και η Αnna Sbokou .
Η παράλληλη αυτή δράση, που  δέσποζε στην είσοδο του event, πραγματεύτηκε τα απόβλητα και πώς αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημιουργικά εξοικονομώντας πόρους συμβάλλοντας παράλληλα στην μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.
Η εταιρεία μας συμμετείχε με δύο  συνθέσεις .Η μια αφορούσε γυάλινους σωλήνες και πως μπορούν να μεταμορφωθούν σε κάτι νέο ενώ η δεύτερη αφορούσε κομμάτια γυαλιού που πετιούνται και μεταμορφώθηκαν σε χρηστικό έργο τέχνης με υλικό συγκόλλησης της Novamix  με την οποία συνεργαστήκαμε για την ολοκλήρωση του τελικού προϊόντος.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσέλευση και θα σας περιμένουμε στο επόμενο TAS με μεγάλη χαρά