Γνωρίστε μας

Η εταιρεία MachosGroup ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.

Selected Awards

 

  • 2019 — Commercial Interiors Awards

ΧΑΛΥΒΔΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η χαλύβδινες κατασκευές είναι πολύ ελκυστικές και έχουν πολλές χρήσεις και στον επαγγελματικό χώρο και στο χώρο των κατασκευών .

Προσφέρουν βιομηχανικό ύφος και μπορούν να έχουν πολλές χρήσεις ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν πολύ υψηλούς συντελεστές ασφάλειας , μόνωσης και πυροπροστασίας.

Η εταιρεία μας ασχολείται με τη χαλύβδινη κατασκευή και το χαλύβδινο κούφωμα. Δημιουργεί ειδικές  κατασκευές και  κουφώματα.

Σε ότι αφορά το κούφωμα συνεργάζεται με την εταιρεία FORSTER και έχει τη δυνατότητα δημιουργίας χαλύβδινων κουφωμάτων πυροπροστασίας πυρασφάλειας .

 

 

Τα χαλύβδινα παράθυρα, οι πόρτες ,τα διαχωριστικά και γενικότερα τα προφίλ είναι ισχυρά και ανθεκτικά.  Μπορούν να κατασκευαστούν για να δημιουργήσουν και μεγάλα  ανοίγματα και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.